Pre svega naravno potrebno je izvršiti procenu klavira i dati odgovarajuću ponudu. Da bismo obezbedili tačnu i poštenu procenu kada kupujemo polovne klavire, potrebni su nam neki osnovni detalji kao što su marka i model klavira, serijski broj, razlog za prodaju klavira i što je najvažnije, neke fotografije. Ovo nam omogućava da procenimo stanje klavira, ali je za naprecizniju procenu ipak potrebno da se klavir pregleda na licu mesta. Ako prihvatite našu ponudu, sledeći korak je priprema instrumenta za transport i sam prevoz klavira koji je takodje uža specijalnost naše firme. Naime, kod prevoza osetljivih i teških predmeta kao što su klaviri, potrebno je predmet najpre adekvatno zaštiti. Zahvaljujući odgovarajućoj mehanizaciji i profesionalnoj radnoj snazi, vršimo prevoz klavira na najbezbedniji mogući način.

Cena polovnih klavira

Cene korišćenih klavira zavise od velikog broja faktora. Naši stručni procenjivači moraju na licu mesta utvrditi opšte stanje instrumenta i u skladu sa tim, ali uzimajući u obzir i marku, serijski broj, godinu proizvodnje i samog proizvodjača, dati adekvatnu ponudu. Uveravamo Vas da ćete dobiti najbolju ponudu za stanje Vašeg instrumenata na tržištu, što mogu da posvedoče desetine zadovoljnih klijenata čije smo klavire otkupili.

Pouzdana firma za otkup klavira

Naša agencija se već dugi niz godina bavi otkupom raznih predmeta, a posebna ekspertiza nam je otkup klavira. Bilo da imate pianino ili koncertni klavir, na pravoj ste adresi. Pozovite nas, a mi ćemo u najkraćem roku izvršiti procenu i napraviti Vam odgovarajuću ponudu. Prodajte svoj klavir već danas!