Prevoz pianina

Prevoz pianina je deo usluge naše agencije za selidbe. Profesionalna i uvek ispravna vozila prilagođena za sve vrste transporta i prevoz pianina. Za prevoz ovako osetljivih dragocenosti, preporučujemo da dobro proverite ko radi prevoz za vas.

Prvi korak za prevoz pianina – početak

Prvi i najlakši korak je poziv našeg broja telefona. Prevoz pianina je lak posao ako ga rade profesionalci. Zato je potrebno da prevoz pianina poverite agenciji sa iskustvom u ovakvim selidbama. Mnogi uspešni ljudi kažu da treba duže planirati da bi se kraće radilo, i to je tačno. U pozivu ćemo dogovoriti vreme kada vam odgovara da dođemo po vaš pianino, koje su dimenzije, koja je vaša adrese, da li imate lift ako živite u zgradi i da li je lako pronaći parking ispred vaše zgrade. Nakon toga, sledi prevoz pianina.

  • Inicijalni dogovor
  • Pakovanje i montaža
  • Prevoz i selidba pianina
  • Isporuka i demontaža

2000+

prevoza klavira, piana i pianina do sad

Drugi korak za prevoz pianina Transport.

Pri zapakivanju pianina treba obavezno obratiti pažnju na to da će biti potrebno preneti pianino do transportnog vozila. Načini zaštite variraju, ali svi se zasnivaju na zaštitnim folijama, folijama sa balončićima, stiropor, trake za obmotavanje, ćebad ili prekrivači. Pri nošenju pianina najčešća oštećenja nastaju od grebanja o druge predmete u stanu ili o zidove i ivice zidova ili nameštaja. Zato treba biti pažljiv i bez žurbe lepo zaštititi vaš dragoceni predmet. Zatim sledi nošenje do vozila, obezbeđivanje u vozilu i prevoz pianina na novu adresu.

Treći korak za prevoz pianina Nova adresa

Naša agencija ima godine iskustva u selidbama, pa poznajemo sve prečice, zakrčenja, saobraćajne gužve i kako ih izbeći a da pri tome tovar stigne na novu adresu bez oštećenja. Na novoj adresi, kada se završi prevoz pianina, isporučujemo pianino direktno u stan, raspakujemo i na vama je samo da pregledate da li je sve u redu i pokažete nam deo stana gde ste pronašli novo mesto za vaš omiljeni deo nameštaja. Prevoz pianina je ovim završen, nije bilo teško, sve se obavlja u jednom danu, potrebno je samo da nas pozovete.