Prevoz piana

Ako imate piano a morate da ga preselite na novu adresu, naša agencija već godinama uspešno radi prevoz piana u Beogradu, Srbiji i inostranstvu. Ovo nije posao koji treba da obavite samostalno, naročito ako nemate pravo vozilo za prevoz piana.

Kako zapakovati i nositi piano

Sam prevoz piana ne zahteva neko određeno pakovanje, ali dobro je ako se uvije u zaštitne folije, u pucketave folije ili čak u ćebad. Na taj način sprečava se šteta tokom nošenja i transporta. Jednom kada se piano nađe u vozilu, tu se osigurava zateznim trakama i tako fiksira ispravno.

Kada je nošenje piana u pitanju, mi smo razvili pouzdane načine (naročito ako nemate lift) gde se piano nosi uz pomoć jakih, izdržljivih traka koje naši radnici lako mogu da prebace preko ramena i tako olakšaju nošenje i poboljšaju manipulaciju teretom (tako se sprečavaju eventualne štete i grebanje).

Kako se pravilno pripremiti za prevoz piana

Pored toga što je potrebno da pozovete naš broj kako bismo dogovorili vreme kada vama odgovara prevoz i uzeli sve potrebne informacije o adresama, trebaće nam i više o samoj dimenziji piana. Takođe, treba nam i informacija da li u zgradi (ako živite u zgradi) imate teretni lift možda, ili običan lift ili čak nemate lift pa je potrebno sve nositi ručno. Ni jedna situacija nije nemoguća za nas, ali je bitno da sve blagovremeno isplaniramo.

Parking za prevoz piana

Odlično je ako možete da rezervišete najmanje jedno parking mesto kako bi naše vozilo moglo ispravno da se parkira i preuzme prevoz piana. Imajte u vidu da mi ne radimo samo prevoz piana, već radimo i kompletne selidbe ako vam je to potrebno.

Prevoz piana u zemlji i inostranstvu

Bilo da su vam naše usluge potrebne u Beogradu, iz Beograda u drugi grad u Srbiji i inostranstvu ili možda čak iz inostranstva u Srbiju, radimo prevoz piana na svim relacijama po dogovoru. Imali smo različita iskustva sa prevozom počev od studenata koji se sele pa sve do uspešnih umetnika koji sele svoju umetnost na novu adresu. Prevoz piana je deo našeg posla sa kojim možemo da se pohvalimo sa 100% uspešno završenih transporta.