Svako pomeranje klavira vrlo je zahtevan i rizičan posao, a ukoliko je u pitanju prevoz klavira u inostranstvo, pored rizika da se instrument ošteti, ogromne su šanse da se raštimuje.

Razlozi da angažujete kompaniju za prevoz klavira u inostranstvo

Klaviri su jedan od najzahtevnijih predmeta za preseljenje. Postoji niz pravila i procedura koji se moraju ispoštovati kako bi pomeranje ovog delikatnog instrumenta prošlo bez problema. Težina klavira se kreće od 130 kg za najmanji pianino, do 540kg za koncertni klavir, ali i za najmanje pomeranje najlakšeg klavira potrebne su dve osobe koje se prema instrumentu moraju ophoditi sa maksimumom pažnje i nežnosti. I najmanji potres predstavlja rizik, a o ozbiljnijim udarima da ne govorimo. Za ozbiljne poduhvate kao što je prevoz klavira u inostranstvo ipak se savetuje angažovanje profesionalne agencije.

Naša agencija, sa dugogodišnjim iskustvom u selidbama klavira, poseduje znanje i opremu potrebnu da Vaš dragoceni instrument promeni adresu bez ikakvih oštećenja. U našem timu su odabrani profesionalci, a naš vozni park sačinjavaju vozila renominarin proizvodjača, prilagodjena putovanjima na duge distance u kojima će Vaš dragoceni instrument bezbedno stići na novu destinaciju.

Pogledajte još i:

Prevoz klavira inostranstvo: Cena prevoza klavira

Formiranje jedne cenovnika za prevoz klavira u inostranstvo nije baš jednostavan ni zahvalan posao. Toliko je faktora koji se uzimaju obzir pri formanju cene da ona značajno varira i zato je formiramo za svakog klijenta posebno. Neki od značajnih faktora su zemlja u koju se prevozi, spratnost zgrade, postojanje teretnog lifta, pristup objektu, kao i godišnje doba odnosno vremenski uslovi. Zato bi bilo najbolje da nas pozovete na 062 242 282 i predočite nam Vaše uslove, nakon čega ćemo formirati jedinstvenu cenu samo za Vas. Uveravamo Vas da će to biti razumna cena shodno životnom standardu naših sugradjana, a dug niz naših zadovoljnih klijenata to može i da potvrdi.

Naša agencija za selidbe klavira može pružiti uslugu: prevoz klavira inostranstvo , po najboljim uslovima i cenama.

Ako želite, možemo ponuditi i kompletne selidbe u inostranstvo.