Transport klavira je posao koji ne možete prepustiti slučaju niti prostom planiranju bez posebnih priprema, zaštite i prevoza koji je adekvatan za transport ovakvih dragocenosti. 

Kako se radi transport klavira

Sve deluje jednostavno, ali opet nije tako. Klavir je dragocenost čija funkcionalnost i upotrebljivost zavisi od tehničkog stanja. Ako postoje oštećenja, nešto neće lepo raditi i klavir neće moći da proizvede tražene rezultate. 

Zbog toga je bitno da ako već selite klavir, transport klavira mora biti urađen planski, sigurno i bez rizika. Kada mi radimo transport klavira imamo već ustaljene i proverene načine. 

Najpre dođemo na lokaciju gde se klavir nalazi, proverimo situaciju i kako ćemo klavir zaštititi, izneti i spakovati u vozilo za transport klavira. 

Nije neophodno da idemo i na novu lokaciju pre transporta, ali trebaju nam informacije o tome kakva je situacija na toj lokaciji za transport klavira. Na primer, da li je postoji lep prilaz, kakva su vrata i da može tu da prođe klavir. Neće biti problem ako moramo da razbijamo zidove, ali to opet zahteva i višednevni plan, majstore i materijal da se sve opet dovede u red. 

Prevoz prilikom transporta

Za transport klavira koristimo kombije za prevoz ili kamione. Tokom transporta i pre toga, dobro obezbedimo klavir od klizanja, pomeranja i eventualnih oštećenja tokom prevoza. 

Za zaštitu klavira koristimo pucketave folije, streč folije, meke tkanine, ćebad i zaštitna užad koja na kraju sve učvrste kako ne bi došlo do opštećenja. 

Za transport manjih klavira imamo veće kombije gde sve može lepo da se uklopi, dok za veće klavire imamo kamione za transport klavira gde je uvek sve na svom mestu i vaš klavir će sigurno i bezbedno stići na novu adresu. 

Transport klavira preporuke

Najbolje preporuke možete da dobijete od nekog ko je već imao iskustva sa agencijama za selidbe i da je baš radio transport klavira. Tako sigurno nećete pogrešiti i vaš klavir će uskoro biti na sigurnom, na novoj adresi, ceo i neoštećen.

Ukoliko vam treba transport klavira, možete da se obratite i nama i mi ćemo vam dati sve informacije i organizovati transport za vas.