Mnoge kompanije za selidbe poseduju specijalne uređaje za sigurno premeštanje klavira i pianina kao drugih velikih muzičkih instrumenata, bez većih fizičkih opterećenja. Ovi predmeti mogu uključivati kolica za klavir. Naša ekipa za selidbe je u potpunosti obučen za bezbedno uklanjanje i čuvanje klavira u tranzitu.

Kada dobijete ponude za selidbe, proverite da li agencija za selidbe ima iskustva sa uklanjanjem klavira i odgovarajućom opremom za premeštanje klavira.

Možda ćete otkriti da je nakon vašeg poteza vaš klavir raštimovao. Neko tvrdi da je to sasvim normalno, kod nas se to ne dešava, ali klavir stimer će to moći da vam sredi bez previše poteškoća.


Da li bih sam trebalo da pomerim klavir?

Ako razmišljate o smanjenju troškova uvek ta cena selidbe i samom transportu klavira, ovo je vrlo rizična operacija. Konačno mnogi ljudi koji pokušavaju da prodju jeftinije pomerajući sopstveni klavir. Smatraju da to nije rizik koji vredi preuzeti, jer oštećenje klavira može dovesti do skupih računa za popravku.

Nošenje tako teškog dela opreme takođe može dovesti do povreda! Ako ne nosite na ispravan način – prepustite je stručnim selidbama klavira!